Препарат Odor Eliminator GRF72

Номер: GRF72
18,00 лв.

Почистващ препарат тип спрей за всички видове аутдор екипировка.
Grangers Footwear + Gear Cleaner е спрей, предназначен за премахване на мръсотия, омазнявания и миризми от всички видове аутдор екипировка и обувки.
Независимо дали имате яке, на което трябва да почистите петно или мръсна раница, която не може да се пере в пералнята, грижата за екипировката често е по-сложна от това просто да заредиш пералнята. Разбира се ръчното пране винаги е вариант, но честото използване на конвенционални перилни препарати може да намали техническите характеристики на екипировката.
За щастие, Grangers Gear Cleaner е създаден, за да работи със специализираните материали, от които са създадени вашите облекла, обувки, екипировка и аксесоари. Той нежно отстранява мръсотията и неутрализира миризмите, без да намали съществуващите водоотблъскващи характеристики.

- Създаден за почистване на всички видове обувки и аутдор екипировка.
- Защитава всички налични водоотблъскващи покрития на екипировката ви.
- Може да се използва като подготовка на облекла и обувки за последващо водоотблъскващо третиране.
- Продукт, одобрен от стандарта bluesign.

Grangers Footwear + Gear Cleaner е подходящ за употреба при всички видове дрехи, обувки и екипировка, включително тези с мембрана Gore-Tex или eVent. Той е идеален и за подготовка на облеклата за последващо водоотблъскващо третиране. Grangers Footwear + Gear Cleaner е почистващ препарат тип спрей, който може да се използва за всички технически обувки, както и за всякакви други материи, които не могат да се перат в перална машина.

Инструкции за употреба:
- Отстранете връзките на обувките преди почистване. Ако е необходимо, те могат да се изперат отделно.
- Почистете всякаква мръсотия или остатъци.
- Напръскайте продукта върху засегнатите / замърсени места, след което забършете с мокра чиста кърпа.
- Оставете обувките да изсъхнат естествено.Обем на бутилката = 100 мл.

Моля изчакайте...
Моля изчакайте...