За нас

 

                            

                                   „СТРИМ КОМЕРС“ ЕООД е бенефициент по  Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.077-1292-C01 “Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19” в изпълнение на одобрен проект по процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP002-2.07 „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г. (ОПИК), съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и от националния бюджет на Република България, в рамките на Приоритетна ос 2 „Предприемачество и капацитет за растеж на МСП“, Инвестиционен приоритет 2.2. „Капацитет за растеж на МСП”. Помощта е под формата на преки, безвъзмездни средства съгласно раздел 3.1 от „Временна рамка за мерки за държавна помощ в подкрепа на икономиката в условията на сегашния епидемичен взрив от COVID-19“ от 19.03.2020 г.

Целта на проекта е осигуряването на оперативен капитал за „СТРИМ КОМЕРС“ ЕООД, предприятие в категорията „средни предприятия“, за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Очакваният резултат от изпълнението на проекта се изразява в постигане на положителен ефект по отношение на търговско дружество „СТРИМ КОМЕРС“ ЕООД за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и осигуряване на стабилност на работни места, като продължи дейността си поне 3 месеца след приключване на проекта и запази заетостта от равнищата преди получаване на подкрепата.

Обща стойност на проекта: 150 000,00 лв., от които 127 500,00 лв. европейско и 22 500,00 лв. национално съфинансиране.

Срокът за изпълнение на проекта е 3 месеца.

Начало: 20.01.2021 г.

Край: 20.04.2021 г.

Бенефициент: „СТРИМ КОМЕРС“ ЕООД
 

„Стрим Комерс” ЕООД е основана през 1991 г. в София. Фирмата е оторизиран дистрибутор за България на The North Face, Timberland, Napapijri, Skechers и Smartwool.

www.strim-co.com е най-лесният начин да се запознаете и да си поръчате някой от продуктите, които предлагаме и то без да напускате уюта на Вашия дом. До скоро тази уеб страница представляваше само онлайн каталог на продуктите, които предлагат марките на Стрим – Ко, но вече страницата представлява и онлайн магазин. Сега можете да видите всички продукти, цветове и размери, които предлагаме и да ги поръчате само с няколко кликвания на мишката.

В онлайн магазин www.strim-co.com можете да откриете огромно разнообразие от продукти на световноизвестните марки The North Face, Timberland, Napapijri, Skechers и Smartwool. В уеб страницата на Стрим-Ко ще видите различни модели мъжки, дамски и детски якета, полари, горнища и други. Предлагаме също панталони, обувки и аксесоари с разнообразни характеристики.

Екипът на Стрим-Ко се старае да предложи качествено и бързо обслужване на своите клиенти, както в онлайн магазина, така и във физическите ни магазини.

Повече информация за тях можете да откриете в секция Магазини.

Моля изчакайте...
Моля изчакайте...