Общи условия

Условия за ползване

Онлайн магазин www.strim-co.com е управляван от „Стрим Комерс” ЕООД , който е оторизиран дилър на всички марки, предлагани както във физическите ни магазини, така и онлайн, като всички стоки са с гарантиран произход и качество. 

www.strim-co.com си запазва правото да променя срока на доставка, като ви информира за това чрез електронната поща. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка. При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения електронен адрес за контакти. 

При ненавременна доставка, www.strim-co.com не дължи неустойка на клиента, а той от своя страна си запазва правото да откаже поръчката.

Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, www.strim-co.com се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка. Моля информирайте ни за условията за предаване на стоката при поръчката на желания от вас продукт. При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.

www.strim-co.com гарантира, че към момента на изпращане продуктите нямат недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за употреба.

Условията за поръчка, доставка и плащане в www.strim-co.com съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

Регистрацията не е задължителна при закупуване на стока от www.strim-co.com. Тя ви дава правото да следите и да участвате в предстоящи промоции и да използвате всички услуги на магазина.

Регистрирането е напълно безплатно и става като попълните коректно формата за регистрация. При попълване на електронната форма за регистрация, клиентът е длъжен да предостави пълни и верни данни относно самоличността си и другите изискуеми данни.

www.strim-co.com съхранява вашите лични данни само и единствено за нуждите на нормалното функциониране на магазина (доставка и комуникация) и гарантира неразпространението им пред трети лица, без вашето знание и разрешение.

Клиентът носи пълна отговорност за опазването на своята регистрация, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използването й.

Ограниченията не се прилагат в случай, че клиентът или лица под негов контрол са извършили злоумишлени действия по смисъла на настоящите Общи условия или са нарушили права или законни интереси на трети лица. В този случай www.strim-co.com има право да предостави личната информация за Клиента на съответните компетентни държавни органи съгласно действащото законодателство.

За повече информация относно Политиката за Защита на лични данни, натиснете тук.

Цената, която е посочена, е за един брой, в български лева, с включен ДДС и не включва стойността на доставката.

На електронната си поща ще получите автоматично генериран имейл, в който ще видите номера на поръчката си.

Когато поръчката Ви бъде успешно подготвена за изпращане, ще Ви уведомим за това по електронната поща.

 

*Администраторът има правото по всяко време да променя съдържанието на сайта и начина на достъп до информацията в него, както и да прекрати използването му при неправомерен достъп, при некоректни действия и/или действия, противоречащи на действащото законодателство на Република България.

 

 

Моля изчакайте...
Моля изчакайте...