Блог

Ze-Knit: Атласът на бъдещето

Ze-Knit: Атласът на бъдещето според Napapijri

Новата колекция от интелигентни облекла, представена с изключителното събитие #Futurehood по време на Седмицата на модата в Милано

Make it Better!

Napapijri има ясни идеи: бъдещето на модата е устойчиво, функционално, ергономично, а облеклото - идеално адаптирано към движенията на тялото.

Същата идея стои зад Ze-Knit- новата колекция от дигитално тъкани дрехи, предназначени да пестят отпадъчни материали и да намалят броя на стъпките за изграждането на всеки продукт.

Новите технологии позволяват създаването на панталони, якета и пуловери с множество функции, оборудвани с ергономични точки около гъвкавите зони, които дават възможност на елементите да се движат с тялото, като подобряват комфорта му.

Ze-Knit Napapijri не е само мода, но е и размисъл за бъдещето...

Napapijri представи предварителен преглед на новия си манифест за градски стайлинг, който ще се появи на 15 септември с ексклузивно събитие по време на Седмицата на модата в Милано.

В продължение на 6 дни #Futurehood обедини местни и чуждестранни гости, представяйки темата за градовете на бъдещето- обсъждания, работни проекти и много нови идеи.

Napapijri - с поглед в бъдещето..

Моля изчакайте...
Моля изчакайте...