Блог

Защо да изберем SKECHERS ARCH FIT?

Обувките са нещо, без което не можем. Носим ги всеки ден, по всеки повод, без повод... Независимо дали имаме нужда от нещо удобно за всеки ден или пък нещо официално, независимо дали търсим обувки за важна среща, за офиса, за разходка в парка или за спорт в залата, ние ценим удобството за нашите крака и се учим как правилно да подбираме подходящите за нас обувки.

 

Как да изберем нашите обувки?

Имали ли сте неприятното преживяване от покупка на красива опаковка с некачествено съдържание? Неприятно, но факт!

Точният номер, качествената изработка и не на последно място подметката са нещата, на които трябва да обърнем внимание при избора на перфектната обувка.

Точният номер- „вчера си взех обувки моя номер, но днес ме стискат“, „малко ме убиват, но те ще се отпуснат“-не, няма! Правилният избор на Вашия размер обувки е ВАЖЕН- вижте на кой размер отговаря дължината на Вашето стъпало:

→      https://strim-co.com/pages/razmeri 

 

Защо да изберем SKECHERS ARCH FIT?

Технологията Arch Fit – намалява напрежението в областта на свода, като осигурява стабилност, баланс и подкрепа на крака. Вашите крака ще ви благодарят за комфорта и спортния стил на обувката SKECHERS Arch Fit.  Атлетично конструирана , с плетена мрежеста материя в горната част и удобна междинна подметка, Arch Fit ви дава сигурност с всяка стъпка.

Обичате ли краката си?

Открийте най-доброто решение за Вашия комфорт със сертифицираната от ортопед технология Arch Fit , разработена въз основа на използване на данни от над 20 години.

Обувките от нашата колекция Arch Fit → https://bit.ly/3vSTyz7   се отличават със стабилна, подвижна и сигурна поддържаща система за по-удобно ходене.

Моля изчакайте...
Моля изчакайте...