Уважаеми клиенти, въпреки затварянето на търговските центрове, Strim-co продължава да приема поръчки онлайн! Бъдете здрави!

20% намаление на новите колекции на Timberland и Skechers. Въведи код "20". Промоцията е валидна до края на Извънредното положение.

Блог

Посрещнете есенно-зимния сезон с нови предложения от Тimberland!

Тази есен, Timberland взаимства от архивите, за да създаде модели, налагащи се като бест-селъри, комбинирайки ги с висококачествени материали и дизайнерски детайли

Това е сезонът на ъпдейтите и запомнящите се стилове от Timberland. Под нов слоган от Nature Needs Heroes, мъжката колекция носи идеята за подобряване старите най-продавани модели на марката.

Направо от архива на Timberland от 90-те и 2000-те, колекцията действа като предшественик на градските модели.

Характеризира се със запомнящи се модели маратонки, преобразени класически и свежи дизайни за маратонки. Модела маратонки MTCR включва преиздаването на класическите ботуши, актуализирани с кожи от първокласно качество и ултра леки подметки.

Brooklyn, колекцията от маратонки, лансирана през сезон пролет-лято 2019, препраща към градското виждане на марката, което все по-често се забелязва напоследък. Стилът е съчетание от микс материали, включително първокласни набуци и рипсен плат.

Добре познатата колекция Courmayeur Valley ще се разшири в пълно унисекс предложение за мъже, жени и деца, с класическия шест-инчов ботуш, предлаган в първокласни кожи и набуци.

И накрая, но не на последно място, външният вид на Paninaro от 80-те години, който ефективно поставя Timberland в основоположници на модата, като тласък за актуализиран модел Chukka, състоящ се от различни разновидности в набук и велур.

 

 

 

Моля изчакайте...
Моля изчакайте...