Блог

Flight Vectiv – The future of trail

Изцяло новата обувка от North Face, Flight Vectiv™  е идеална за бегачи, които търсят лека и респонсивна тренировъчна или състезателна ултра маратон обувка с вградена карбонова подложка. За да я създадат, The North Face разработиха своята технология Vectiv™  с цел намаляне на умората, по-добро предаване на енергията напред към следващата крачка и осигуряване на бегачите по-голяма възвръщаемост на енергията .

Новата технология VECTIV™ комбинира 3D подложка от въглеродни влакна, балансираща геометрия на междинната подложка и SurfaceCTRL  технология осигуряваща сцепление.

Комбинацията от междинен слой изключително лека пяна с двойна плътност за по-голям отскок, балансираща геометрия на междинната подметка, проектирана да спомага за продължително движение напред и подложка от въглеродни влакна по цялата дължина работят заедно, за да създадат магия, неизпитвана досега в обувките за Trail върху всички видове терени.

Flight Series™ Vectiv™ са най-гъвкавите обувки в нашата елитна серия за бягане. Леки и зареждащи с енергия, те са изпробвани и тествани от нашите атлети, като са заслужили тяхното доверие. Създадени за много дълги разстояния, те са изключително издръжливи благодарение на полиамида Kevlar® и платовете Matryx®, както и подсилените предпазители на пръстите. Материята в горна част е дишаща и осигурява подкрепа, а разликата във височината между пръстите и петата от 6 мм ви кара да стартирате следващия преход.

Моля изчакайте...
Моля изчакайте...