test

test

Блог

Cityroam Alpine chukka от Timberland

За колекция Есен-Зима 2018 Timberland продължава пътуването си с "Urban Forest" по света.

Кампания, показваща как Aerocore технологията позволява търсенето на природата в града.

Timberland отново дава възможност на избрани фотографи да покажат величието и дълбочината на скритото съкровище на града: ГРАДСКАТА ГОРА.

Главният герой на историята е моделът Cityroam Alpine chukka, героят на този сезон- създаден с изключително лека подметка, която осигурява постоянно омекотяване на ходилото при ходене, така че да не усещате умора в краката си през целия ден. Направена от изключително здрави материали, които не се захабяват с времето, AEROCORE системата Ви гарантира невероятно удобство още с първата стъпка.
 
Cityroam е идеална възможност за тези фотографи да разкажат своята уникална история за едно хипнотизиращо място: Хонг Конг.
Всеки един от тях интерпретира задачата чрез уникалната си гледна точка.
С цел да улови невероятното пресичане на природата с градския пейзаж,
кампанията се стреми да съпостави направеното от човека с естественото.  Безразборни градски пейзажи се прескачат с неонови джунгли,а цъфнали зелени площи пресичат пукнатини по тротоарите. Скритите улички, изпълнени с градски мистерии, лъсват когато природата се намеси, за да ги разобличи със своята зашеметяваща мощ.
Timberland смята, че фотографията е брилянтен начин да покажеш градското приключение по нов начин- ние не подправяме приключението, ние го живеем.
Това е автентичността в своята истинска и най-сурова форма.
Потърсете кампанията за градска гора през есента на 2018 г. с участието на Cityroam.
www.timberland.bg

Моля изчакайте...
Моля изчакайте...